Keto speculoos.

Îngheţată parfait cu cocos reteta keto, low carb O reteta improvizata si ce buna idee am avut.

keto speculoos

Mi-au rămas 2 albușuri de ouă pentru că făcusem o înghețată cu biscuiti speculoos la cererea fiului meu. Cum nu-mi place să arunc, am vrut să fac biscuiti keto speculoos keto pentru mine.

Amazing Keto Biscotti

Am început, dar mi-am dat seama că nu aveam suficientă nucă de cocos rasă, iar compoziția obtinută era cam lichidă. Așa că am improvizat și am pus-o în forme din silicon pentru a face o înghețată rapidă cu nucă de cocos. Rezultatul este ca o înghețată 'Bounty'.

Chiar bună si fără carbohidrati!

Caracteristici: produs bio, Gramaj: g Descriere produs: 16 biscuiti cu scortisoara pentru orice moment al zilei, ce pot fi consumati cu o bautura calda, biscuiti cu gust special de miere si scortisoara.

Încorporați nuca de cocos rasă și apoi crema de cocos. Se toarnă în forme din silicon și se pune în congelator pentru cel puțin 6 - 8 ore.

keto speculoos

Am scos și degustat a doua zi. Scoateți inghetata din forme de minute înainte de servire. Acoperiți-le cu un coulis de ciocolată imediat.

keto speculoos

Topiți ciocolata neagră cu pasta de ciocolata și uleiul de cocos 1 minut la cuptorul cu microunde la W. Se amestecă bine și se decoreza inghetata cu keto speculoos topita si cu nucă de cocos rasă. Lasati sa se-ntareasca si serviti dupa 10 minute.

keto speculoos

Aveti aici o alta varianta delicioasa cu cafea. Reteta video: O reteta compatibila cu o alimentatie low carb, Keto.

keto speculoos

Calcul reteta facut cu carb manager. Toate retele mele keto, low carb - aici.

keto speculoos

Mai multe despre acest subiect