Nova slimming, Slimming Duo - NOVA; DYN

Slimming Duo

Timmer Designul elegant iti ofera controlul absolut, ca sa-ti aranjezi perfect orice zona, de unul singur.

pierderea în greutate a clubului lui sam

Elimina cu o atingere parul inestetic din ureche. Parul neplacut din nas, cat ai zice peste. Obtii perciuni drepti si egali.

pierderea în greutate este simptomele

Mustata si barba uniforme si aranjate. Avantaje: Perfect cand trebuie sa te aranjezi in graba Usor de folosit Taie la fel de bine precum o lama, insa cu mai putine riscuri.

Compact, cu nova slimming design elegant Suficient de puternic si pentru firele incapatanate Lumina iti permite sa manevrezi dispozitivul cu usurinta Functioneaza cu baterii Tunde parul de peste tot, cu micro precizie Ideal pentru a indeparta parul nedorit din nas si urechi Perfect pentru a da forma mustatii sau barbii Nova slimming timmer este eficient, indiferent de zona unde il folosesti. Suficient de puternic pentru firul de par gros, dar totusi delicat chiar si cu cea mai sensibila piele.

Taie parul scurt precum lama, dar fara riscuri, garantat.

indicele bmi pentru pierderea în greutate

Accesoriul de ghidaj iti permite sa controlezi cat par tai. Putin, mult sau tot, ca sa-ti arati mai bine formele!

țigările ajută la arderea grăsimilor

Este o metoda excelenta sa te asiguri ca barbatul din viata ta e tuns perfect sau ca juniorul tau arata ingrijit intre vizitele la frizer! Timmerul inlocuieste aparatele costisitoare de tuns si aparatele de tuns si trimmerele folosite nu se returneaza fiind considerate obiecte de igiena personala.

Daca sunt folosite si prezinta urme de folosinta, fire de par, pete, magazinul isi rezerva dreptul a trimite trimmerul si aparatul de tuns inapoi pe cheltuiala clientului.

cum de a arde grăsimea pe piept

Evita pericolul lamelor! Arunca foarfeca aceea ascutita!

ceai de slabit alevia silfide

Alege timmerul, solutia sigura si precisa ca sa fii mereu tuns perfect! Pachetul contine: - 1 Masina de tuns Nova - 1 Trimmer.

Slimming Duo Pentru slăbire și mai reușită! Duo-Slimming elimină 1 până la 4 kilograme de exces de reziduu rezidual în 3 zile în mod natural, în timp ce este în stare bună. Acest lucru permite lucrul de autoliză a așa-numitului exces de greutate reziduală, crescând în același timp tonul și vitalitatea. Trebuie aplicat timp de 3 zile consecutive.

Mai multe despre acest subiect