Pastile regenon

Regenon 25 mg capsule moi Rezumatul caracteristicilor produsului

Asocierea cu orice alt produs anorexigen cu activitate centrală este contraindicată, datorită riscului crescut de hipertensiune arterială pulmonară, potenţial letală.

pierde greutatea ttc

Au fost raportate cazuri severe de hipertensiune arterială pulmonară, adeseori letale, la pacienţii cărora li s-au administrat anorexigene de tipul acestui medicament. Un studiu epidemiologic a arătat că administrarea de anorexigene reprezintă un factor de risc în dezvoltarea hipertensiunii arteriale pulmonare şi că administrarea acestora pastile regenon asociată cu risc crescut pentru aceste reacţii adverse.

 • Cum de a face o băutură de pierdere a grăsimilor
 • Prospect Medicament - REGENON , capsule
 • Regenon 25 mg, 60 capsule moi, Temmler Pharma : Farmacia Tei online
 • Slabire abdomen femei
 • Cumpara de minim lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

În acest caz, tratamentul trebuie imediat oprit şi pacientul trimis pentru investigaţii la o unitate specializată. Tratamentul de lungă durată poate creşte riscul apariţiei toleranţei farmacologice şi a dependenţei de medicament, în cazuri rare, la pacienţii cu predispoziţie, pot să apară tulburări psihice severe.

cum să ardeți grăsimea corporală abundentă

Întreruperea bruscă a tratamentului cu amfepramonă după administrarea timp îndelungat a unor doze mari, poate duce la fatigabilitate marcată şi stări depresive; au fost remarcate de asemenea, modificări ale electroencefalogramei EEG în timpul somnului. Manifestările intoxicaţiilor cronice cu anorexigene includ dermatoze severe, insomnie marcată, iritabilitate, hiperactivitate şi tulburări de personalitate.

Regenon 25 mg capsule moi Rezumatul caracteristicilor produsului

Cea mai severă manifestare a intoxicaţiei cronice este psihozaadesea nediferenţiabilă clinic de schizofrenie. În cazul în care pastile regenon dezvoltă toleranţă la amfepramonă, doza recomandată nu trebuie crescută, fiind de preferat întreruperea tratamentului. Rar, s-au raportat cazuri de accidente cardiace sau cerebro-vasculare, survenite adeseori ca urmare a scăderii rapide a greutăţii.

Trebuie luate măsuri pastile regenon în vederea asigurării unei scăderi treptate în greutate şi trebuie effectuate controale regulate ale scăderii greutăţii corporale la pacienţii obezi care prezintă predispoziţie pentru afecţiuni vasculare.

Drogati cu medicamente pentru slabit

Acest medicament anorexigen este contraindicat pacienţilor cu boli cardiovasculare sau cerebro-vasculare actuale sau în antecedente. Acest medicament anorexigen trebuie să fie administrat cu multă prudenţă pacienţilor epileptici.

sfaturi cum să piardă în greutate rapid

Raportările sugerează că amfepramona poate induce creşterea frecvenţei crizelor convulsive la unii epileptici. De aceea, pacienţii epileptici care primesc Regenon, trebuie monitorizaţi cu atenţie. Poate fi necesară creşterea lentă a dozei de medicament sau întreruperea administrării acestuia.

Pastilele de slăbit au îngrășat-o cu 30 de kilograme

Medicamentul conține sorbitol. Pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la fructoză nu trebuie să utilizeze acest medicament. Acest lucru este valabil pentru IMAO în primele două săptămâni de la ultima administrare a acestui medicament.

 1. Strâns după pierderea în greutate
 2. Ajutați să pierdeți grăsimile
 3. Acest medicament, utilizat in general in curele de slabire, se vinde in farmacii numai pe baza de reteta, la indicatia stricta a medicului.
 4. Nu-ți mai dori să slăbești cu Regenon – Farmacia pe românește
 5. Nota: Actiunea de reducere a greutatii s-a dovedit a fi de scurta durata in absenta unei diete adecvate ulterioare.
 6. Insarcinata in 5 saptamani si am luat Regenon, ce sa fac?
 7. In compozitia unei capsule intra si acidul tartric, parafina, acidul glutamic, steratul de aluminiu, dioxid de siliciu, glicerol, gelatina, sorbitol si acid fosforic.
 8. Unde va arde gras

Poate fi influenţat necesarul de medicamente antidiabetice de exemplu insulina. Administrarea concomitentă de anestezice poate produce aritmii. Acţiunea de stimulare la nivel central ca şi efectul de inhibare a apetitului alimentar sunt antagonizate total sau parţial de administrarea concomitentă de neuroleptice majore de exemplu fenotiazine, butirofenone.

cafea face u pierdeți în greutate

Nu este exclusă o potenţare a efectului amfepramonei ca şi o creştere unui potenţial abuz când se administrează concomitent doze mari de cafeină. Înaintea începerii tratamentului, se va exclude posibilitatea existenţei unei sarcini. Femeile la vârstă fertilă trebuie să pastile regenon metode contraceptive eficiente în cursul tratamentului cu Regenon.

Studii retrospective, care au inclus un număr de paciente, cărora li s-a administrat amfepramonă în perioada de sarcină, nu au evidenţiat efecte dăunătoare ale medicamentului asupra sarcinii sau respectiv a fătului, comparativ cu un grup de control.

Consumul abuziv de amfepramonă în perioada de sarcină poate provoca sindrom de abstinenţă la nou-născuţi. Regenon nu trebuie administrat în perioada de alăptare deoarece substanţa activă şi metaboliţii săi sunt excretaţi în laptele matern.

Nu-ți mai dori să slăbești cu Regenon

Acest efect este crescut când medicamentul este asociat cu alcool etilic. Din acest motiv conducerea vehiculelor, folosirea utilajelor sau desfăşurarea unor activităţi cu grad mare de periculozitate ar trebui evitate cel puţin în primele zile de tratament. Decizia va fi luată de medic în funcţie de reactivitatea individuală şi doza administrată.

pierde mișcarea intestinului în greutate

Un studiu epidemiologic a arătat că utilizarea de anorexigene este un factor de risc în dezvoltarea hipertensiunii arteriale pulmonare şi că este asociată unui risc crescut pentru această reacţie adversă.

S-au raportat cazuri de hipertensiune arterială pulmonară la pacienţi trataţi cu acest produs. Hipertensiunea arterială pulmonară este o afecţiune rară dar severă şi deseori letală. Apariţia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul simptom şi necesită oprirea tratamentului şi investigarea într-o unitate specializată vezi pct.

Regenon X 60 capsule cu eliberare prelungita

Cele mai frecvente reacţii adverse care au fost raportate au fost reacţiile psihice sau psihotice, stare de depresie, stare de nelinişte, stare de agitaţie, tulburări de somn şi vertigo.

Utilizarea Regenon într-un mod diferit decât cel recomandat poate duce la abuz şi dezvoltarea dependenţei de medicament.

Cunosc o persoana care a ajuns sa fie diagnosticata cu schizofrenie, pentru ca nu spusese la nimeni ca ia asa ceva. Fata mai era si workaholica, suspectez eu ca lua mai mult de trei pe zi, si era si modelul care inghitea red-bull pe zi. L-am luat si eu, la recomandarea si reteta! Si asa am si facut.

Când se utilizează în doze mai mari şi pentru o perioadă mai lungă de timp, pot să pastile regenon modificări psihice halucinaţii şi psihoze. Tulburări hematologice şi limfatice.

Mai multe despre acest subiect