Slimarea zăpezii

23 de km de pârtii în Parâng. La finalizarea proiectului

pierdere în greutate ultimate nederland

Share Rl online 0 comentarii Actualizat: Este o acţiune unică în ţară, în cadrul căreia doresc să le arăt şi altor oameni că pot supravieţui în condiţii de frig extrem afară, deoarece temperatura din iglu poate urca până la 17 grade Celsius, cum s-a întâmplat acum doi ani, slimarea zăpezii afară erau minus 20 de grade Celsius", a declarat joi, pentru AGERPRES, iniţiatorul taberei, Adi Cîmpeanu, de la clubul Pro Adrenalin. Iglu-urile vor fi ridicate sâmbătă, în zona pârtiei Slima din staţiunea Parâng.

pierdere în greutate south bend în

Participanţii sunt aşteptaţi să plece spre zona de tabără sâmbătă dimineaţa, la ora 9,00, în zona telescaunului vechi cu care se va ajunge la cabana IEFS, spre pârtia B şi apoi spre pârtia Slima. Organizatorii recomandă ca slimarea zăpezii să aibă la ei un sac de dormit, o pătură termică sau o folie care să fie aşezată pe zăpadă, peste care se va pune apoi un neopren.

ardeți vă grăsimea cu mine fg mod

În bagaj sunt obligatorii o lopăţică, 10 lumânări timp candelă, haine groase de schimb, pentru că cele cu care se va lucra la săpatul iglu-ului se vor uda de la zăpadă, două perechi de mănuşi şi căciulă. De asemenea, poate fi adusă o butelie mică de gaz.

dieta snep pareri

Copiii nu sunt acceptaţi la această acţiune. Organizatorul taberei are experienţă în acest domeniu, Cîmpeanu activând timp de cinci ani în Legiunea Străină, compania de luptă montană, unde a învăţat să construiască un iglu de tip adăpost.

cum să pierzi grăsimea în burta inferioară

Citește totul despre:.

Mai multe despre acest subiect